zoekmachine optimalisatie door Cherry Marketing

SEO: Conversies halen uit zoekwoorden

Conversies uit belangrijke zoekwoorden

Hoe haalt u toch conversies uit belangrijke zoekwoorden die u eigenlijk niet mag gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden “gratis hond”. Dit zoekwoord blijkt een groot conversieratio te hebben maar u als hondenfokker geeft helemaal geen gratis honden weg. Dan lokt u wel bezoekers naar uw website, maar die brengen niets op. Want zij vinden geen gratis honden op de website en klikken dus meteen weg. Toch is het mogelijk om deze belangrijke zoekwoorden te gebruiken. Dit kan op 3 manieren:

1. Overtuig je lezer.
2. Bied the next thing aan.
3. Deel je kennis.

Bent u benieuwd hoe deze 3 manieren werken en hoe u er gebruik van kan maken met uw website? Bekijk het hele artikel op Frankwatching.com

bron: Frankwatching

Ernst Erik Wolzak.

Ernst Erik is grafisch vormgever, webdesigner, developer en Scrum Master binnen Cherry Communicatie. Hij heeft gestudeerd aan het Grafisch Lyceum Amsterdam en op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waar hij zijn Master of Arts heeft behaald. Het creëren van gebruiksvriendelijke oplossingen in combinatie met een goed ontworpen website is waar zijn passie ligt. Maar naast zijn werk doet hij ook nog veel aan webdesign, maar ook aan fotograferen en sporten. Verder is hij sinds kort vader geworden van een mooie dochter dus hier komt zijn passie voor fotografie mooi van pas. Ben je op zoek naar een nieuw website ontwerp, neem dan contact op.