Bloggen uitbesteden.

Als ondernemer weet je vast dat bloggen voor jouw bedrijf verstandig is. Enerzijds biedt het je de mogelijkheid om meer over je diensten uit te leggen. Anderzijds is het ook voor Google goed om te bloggen. Je kunt relevante zoektermen in de blogs verwerken. Maar waar moet je – naast je gewone werkzaamheden – de tijd vandaan halen om te bloggen? Je kunt er voor kiezen om het bloggen uit te besteden. Onze ervaren tekstschrijvers & copywriters schrijven graag blogs voor jouw bedrijf. Dankzij onze ervaring en inlevingsvermogen kunnen we goede blogs voor verschillende bedrijven schrijven.

SEO-blogs maken.

Er zijn meerdere redenen waarom bloggen goed is voor je bedrijf. Enerzijds het verdiepen van de website en anderzijds biedt je de bezoekers van je website een extra service. Vooral op het gebied voor SEO werken blogs goed. SEO staat voor Search Engine Optimization; oftewel zoekmachineoptimalisatie. Als je gebruik maakt van SEO-blogs kun je op een organische manier hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen. Met organisch wordt bedoeld dat je tussen de niet-betaalde zoekresultaten komt. De redacteurs van Cherry communicatie zijn gespecialiseerd in SEO-schrijven. Besteed je het bloggen bij ons uit? Dan sla je dus twee vliegen in één klap; bloggen en bezig zijn met zoekmachineoptimalisatie tegelijkertijd.

Blogartikelen schrijven.

‘Maar hoe kan iemand die niet bij onze organisatie werkt voor ons bloggen?’, vraag je je vast af. De redacteurs bespreken je wensen, vakgebied en verdiepen zich in mogelijke onderwerpen. Voordat we beginnen met het bloggen voor je bedrijf, leggen we eerst onderwerpen vast waarover geschreven kan worden. Op die manier ben je zeker van onderwerpen die passen bij je doelgroep en bedrijf. Daarnaast beginnen we met het eindresultaat in zicht; wat wil je met het bloggen bereiken? Is het slechts informatie verstrekken of informeren? Of wil je door middel van bloggen zoekmachineoptimalisatie toepassen en je positie in Google verbeteren? Aan de hand hiervan wordt een strategie opgesteld. Uiteraard gebeurt alles in overleg met jou. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.