Annet Brinkhuis Opleidingen.

Cherry Communicatie heeft voor de bestaande klant Annet Brinkhuis Opleidingen een re-design traject gestart. Het logo en de huisstijl werden aangepakt, terwijl wij de website een nieuwe, frisse, look hebben gegeven.
Informatief Development

Over Annet Brinkhuis Opleidingen

Annet Brinkhuis Opleidingen is een trainingsinstituut dat een éénjarige post HBO opleiding loopbaancoaching biedt en meerdere opleidingen en cursussen. Zoals Studiekeuzecoach, Masterclass Loopbaancoaching en workshops over het gebruik van loopbaancoach instrumenten.  

Probleemstelling.

De visie en uitstraling van Annet Brinkhuis Opleidingen kon na enkele jaren wel een upgrade gebruiken. Om die reden is er een designbureau in de arm genomen en is er een moderne frisse uitstraling gemaakt. Dit uit zich in een nieuw kleurenpallet, een nieuw beeldmerk en nieuw beeldmateriaal. In samenwerking met het designbureau en Annet Brinkhuis Opleidingen is er een traject opgestart om ook de website een facelift te geven en gelijke lijn met de nieuwe huisstijl.

Website.

annetbrinkhuisopleidingen.nl

De feiten.

Aantal opleidingen:

5

Aantal bestelbare producten:

3

Aantal startdata

3+

Aantal blogs:

10+
Heel veel dank voor jullie support en samenwerking bij de nieuwe site! Ik ben er heel blij mee. Een echte verbetering en mooie lay out. Super!

Annet Brinkhuis

Een nieuwe stijl maar wel typisch Annet Brinkhuis

De nieuwe huisstijl moet uiteraard aansluiten bij de nieuwe website. Naast het visuele gedeelte willen we ook op technisch vlak de website van een update voorzien. De Google regels zijn hierbij onze leidraad, waarbij we natuurlijk extra goed kijken naar de laatste major update van Google in de vorm van de Web Core Vitals. In tegenstelling tot de oude website gaat deze website veel meer beeldmateriaal bevatten om sfeer en beleving mee te geven voor mogelijk cursisten. De website heeft als bezoekers en geïnteresseerden makkelijk van informatie voorzien zodat ze aangespoord worden om een opleiding te volgen.