De Future Groep.

Future Groep is een overkoepelende organisatie met meerdere werkmaatschappijen. Alle werkmaatschappijen binnen de Future Groep worden verbonden mits dezelfde cultuur. Zij werken met het doel een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Vandaar de slogan; Samen voor betekenis.

De samenwerking met de Future Groep ontstond zo een 3 jaar geleden met de website van de werkmaatschappij Future Communication en is langzaam uitgegroeid.
Carerix Development

De uitdaging.

Alle werkmaatschappijen binnen de Future Groep hebben hun eigen website. Allemaal in dezelfde stijl maar met hun eigen twist. Zo hebben ze allen een eigen kleur, unieke content en eigen design elementen. Toch zie je heel goed dat de websites bij elkaar horen door de onder andere de zachte ronde elementen en de kleur combinaties die op elkaar zijn afgestemd.

Website.

figroep.nl

De feiten.

Samenwerking sinds:

3+ jaar

Websites:

8+

Vacatures online:

100+

Carerix koppeling.

Vrijwel alle werkmaatschappijen binnen de Future Groep maken gebruik van een koppeling met het vacature systeem Carerix. Met deze koppeling worden de vacatures uit dit systeem direct gesynchroniseerd met de website en komen sollicitaties die via de websites gedaan worden ook direct in dit systeem binnen.

november 2017
Realisatie website Future Communication
augustus 2018
Realisatie website Future Groep
november 2018
Realisatie website Plangroep
november 2018
Realisatie website Plangroep Financiƫle Services
november 2018
Realisatie website Obin
november 2018
Realisatie website Human Capital Group
maart 2019
Samenvoegen Talenter & Langhenkel tot Langhenkel-Talenter
april 2019
Realisatie website Future Zorg
juli 2019
Herontwerp cases & vacatures Future Communication
oktober 2019
Realisatie website Future Werkt
Circle bg