HV Arcade.

Huurdersvereniging Arcade kon met hun huidige website huurders niet goed genoeg informeren en ondersteunen. Samen met HV Arcade hebben we gekeken naar wat huurders zoeken.
Development Multi-marker map

De uitdaging.

De uitdaging van deze WordPress website was om veel belangrijke informatie zo duidelijk, overzichtelijk en bereikbaar neer te zetten. Daarnaast waren ze op zoek naar een interactieve Google Maps kaart hebben die automatisch nieuwe markers plaatst als er een nieuwe bewonerscommissie worden toegevoegd aan de website.

Website.

hvarcade.nl

De feiten.

Samenwerking sinds:

1+ jaar

Bewonerscommissies:

100+

Geplaatste artikelen:

100+

Huurders helpen huurders.

Samen met HV Arcade hebben we gekeken naar wat de huurders zoeken op hun website en op basis van deze informatie hebben we eerst gewerkt aan schetsen en de content structuur. Op deze manier konden we snel zien waar welke elementen het beste geplaatst konden worden. Hierna hebben we de stijl bepaald en het ontwerp gemaakt.

Door de essentiële concepting fase vooraf werd de structuur geheel anders dan vooraf geanticipeerd was, maar het resultaat werpt de vruchten af, de huurders kunnen nu makkelijk en overzichtelijk de informatie verschaffen waar ze naar zoeken.

Alles op één kaart.

Een van HV Arcade’s wensen was een interactieve Google Maps kaart die automatisch nieuwe markers plaatste als er een nieuwe bewonerscommissie werd toegevoegd aan de website. De kaart wordt automatisch aangevuld met de adressen van de Bewonerscommissies welke aan de website toegevoegd zijn.

Door gebruik te maken van ons eigen custom template binnen WordPress hebben we dit kwalitatief goed kunnen realiseren. Hierdoor is het voor de klant heel makkelijk om op één plek in het CMS alle informatie van de bewonerscommissies bij te houden.