Kamer01.

Kamer01 is een prachtige B&B in hartje Amsterdam. Een aantal jaar geleden hebben we voor hun eerste website een design na mogen bouwen.

In dit nieuwe traject hebben we de website samen met de klant van voor naar achter mogen realiseren wat een uniek design als gevolg heeft. Een design waar we trots op zijn!
Development Informatief

De uitdaging.

Kamer01 is bijzonder, en dat moest de website ook worden. De website maakt, net zoals de kamers van Kamer01 gebruik van sierlijke ornamenten. Zoals in het B&B zelf heeft ook op de website elke kamer zijn eigen kleur. Zo worden de stijl en de sfeer van het B&B mooi doorgevoerd in de website.

De website.

kamer01.amsterdam

De feiten.

Samenwerking sinds:

4+ jaar

B&B Rating:

9/10

Aantal kamers:

3

B&B Awards:

2

Het beste boutique hotel van Nederland.

Kamer01 is een B&B in een prachtig grachtenpand in het hartje van Amsterdam. De B&B is kleinschalig en focust zich op persoonlijke aandacht. Door de Amsterdamse sfeer, de historische elementen, de thema kamers en het champagne ontbijt is het B&B die anders is dan andere. Kamer01 is het beste boutique B&B van Nederland en heeft daarnaast op Tripadvisor een Travellers choice award. De B&B staat midden in de grachtengordel van Amsterdam, dat onderdeel is van de Unesco werelderfgoedlijst sinds 2010.

Een uniek design voor een unieke B&B.

Een B&B dat bekent staat om hun unieke stijl kan niet zonder een unieke website, een website waar we ontzettend trots op zijn. Samen met de klant hebben we het traject doorlopen en hebben we hun stijl kunnen vertalen naar het web. Met een stylish & moderne website met sierlijke elementen als resultaat.