Only Cannoli.

Only Cannoli is een échte ambachtelijke cannoleria. Een cannoli is een knapperige gevulde wafel met ricotta. Het is een echte Siciliaanse traditie en is nu dus ook verkrijgbaar in Nederland. Cherry Communicatie heeft voor Only Cannoli een nieuwe website mogen realiseren. Het eindresultaat is net als de cannoli’s om van te smullen!
Development Webshop

Over Only Cannoli

De cannoleria van Only Cannoli is opgericht in 2016. Hier worden wekelijks verse cannoli’s gemaakt in verschillende smaken. De hoogwaardige ingrediënten komen rechtstreeks uit Italië. Met oog voor traditie en respect voor het product zijn de producten van Only Cannoli inmiddels een begrip. De knapperige verse wafel in een jasje van chocolade gevuld met onze heerlijke zachte crème heeft al veel mensen blij gemaakt.

Probleemstelling

Only Cannoli wil een nieuwe website waarbij de focus ligt op de webshop. Er moet een nieuw design komen dat de website een authentieke Italiaanse uitstraling geeft. Hierdoor kan Only Cannoli haar klanten nog beter en makkelijker bedienen zodat zoveel mogelijk mensen van de heerlijke cannoli’s kunnen genieten!

Website.

onlycannoli.nl

De feiten.

Cannoli smaken:

12+

Overheerlijke dranken:

6+

Type producten:

3

Prachtige kaarten:

10+

Oplossing.

In samenwerking hebben wij als eerste het nieuwe design voor de website gerealiseerd. Vervolgens hebben wij de webshop vanaf de grond opgebouwd. Hier is een hoop maatwerk aan te pas gekomen om zo de juiste functionaliteiten voor de webshop te kunnen gebruiken. Hierdoor is er een optie voor de klant om zelf boxen samen te stellen met smaken cannoli. Tevens is er een extra optie om een kaartje toe te voegen met eigen tekst.

Resultaat.

Het resultaat van de werkzaamheden is om op te eten. Wij hebben een overzichtelijke website en shop gebouwd die makkelijk te bedienen is voor klanten. Bezoekers kunnen hun eigen boxen samenstellen of een box kopen uit het assortiment. Het design sluit perfect aan op de producten. Het eindresultaat is dan ook een mooi kleurrijk geheel.