REKO Raalte.

Een familiebedrijf uit Raalte wat zich breed ontwikkelt heeft binnen de infra- en bouwsector. Altijd met de focus op service & kwaliteit. Met o.a. bouw & sloop projecten, hun afval haal- en brengstation en de webshop kan REKO Raalte hun klanten volledig ontzorgen.
Development Webshop

De uitdaging.

De website van REKO Raalte bevat meerdere onderdelen voor verschillende doelgroepen. Elk onderdeel ook weer met zijn eigen uitdaging.

De focus ligt in eerste instantie op de webshop welke producten aanbiedt aan particulieren. Voor veel particulieren zijn dit niet de meest doorsnee producten dus is het belangrijk dat de webshop zoveel mogelijk twijfels en zorgen wegneemt.

Daarnaast moet de bezoeker ook goed geïnformeerd worden over lopende projecten, de dienstverlening en overige werkzaamheden.

Website.

reko-raalte.nl

De feiten.

Aantal verschillende verzendkosten:

16

Product types:

3

Aantal projecten:

25+

Aantal bestellingen 1e jaar:

+100%

Toonaangevend in oost Nederland.

REKO Raalte wordt met de groene vrachtwagens en containers goed herkend en is in het oosten van het land dan ook een begrip. Hun diensten en producten leveren ze ook met name in het oosten van het land. Met name voor de webshop gebruikers moet dit op tijd en op een vriendelijke manier duidelijk worden. Daarom wordt het op meerdere momenten in het proces aangegeven en kunnen bezoekers altijd nog via de eenvoudige postcodechecker snel kijken of hun postcode in het bezorggebied valt.

Januari 2020
Vooronderzoek SEO mogelijkheden & website / webshop structuur
Juni 2020
Realisatie website & webshop
Juni 2020
Start SEO & SEA traject
Oktober 2020
Uitbreiding gebruikte bouwmaterialen