Wereld Reizigers Club.

De website Wereldreizigersclub was toe aan vernieuwing en op zoek naar een website die meer waarde voor de reizigers opleverde. Een nieuwe frisse en sprankelende reiswebsite die tot de verbeelding spreekt, die reizigers inspireert met mooie foto’s, reistips en waar je terecht kunt voor het laatste reisnieuws en ontwikkelingen in de reiswereld.
Informatief Development

Voor iedereen die van reizen houdt.

Door meer foto’s te gebruiken hebben we de site visueel aantrekkelijker gemaakt. Het laatste reisnieuws en reistips hebben we het hart van de website gemaakt.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de opdracht was een soepele mobiele ervaring, een snellere website en de nieuwe website moest beter beveiligd zijn. De website is nu sneller en is het design volledig responsive.

De Wereldreizigersclub is een website en reisblog voor reizigers en wereldreizigers. Met reisnieuws, reistips, reisverhalen, ervaringen van reizigers, tips voor het maken en plannen van een wereldreis en foto’s uit uit alle windstreken van de wereld is de Wereldreizigersclub sinds 1996 de plek voor de gepassioneerde reiziger en iedereen die van reizen houdt.

Website.

wereldreis.net