Flyer- of brochure laten maken.

Natuurlijk wil je niet alleen online goed vindbaar en zichtbaar zijn, ook offline is reclame maken belangrijk. Dus zoek je een bedrijf dat een flyer, banner, beursmateriaal of een brochure kan maken. Daarvoor zit je goed bij Cherry communicatie. Want naast websites bouwen, het design van sites, Google Adwords campagnes, SEO-artikelen en online marketing, kun je bij onze grafische vormgevers ook terecht voor professionele flyers of brochures. Uiteraard in de huisstijl van je bedrijf en aan de hand van jouw wensen.

Flyer of brochure in huisstijl.

De grafische vormgever van Cherry communicatie ontwerpt de flyer of brochure in de huisstijl van je bedrijf. Is er nog niet echt een koers bepaald? Ook voor het ontwerpen van een huisstijl of logo zit je hier goed. Is er al wel een huisstijl en logo? Dan bepaal je in overleg met de grafische vormgevers wat werkt voor jouw bedrijf en doelgroep. Je krijgt minimaal drie verschillende ontwerpen en je krijgt een uniek en persoonlijk ontwerp. Bovendien heb je contact met één vaste vormgever; dat maakt het wel zo overzichtelijk en persoonlijk. Verdere voordelen van Cherry communicatie:

  • Volledig gebruikersrecht
  • Snelle levertijd
  • Drukwerk kan ook uitbesteed worden
  • Persoonlijk en betrokken team
  • Ervaren grafische designers
  • Creatief en jong team

Idee, ontwerp en drukwerk.

Bij Cherry communicatie kun je terecht voor het totale flyer- en brochure ontwerp. Dat betekent dat wij – uiteraard in overleg – het idee bedenken, het ontwerp maken en als je voor 100% tevreden bent ook het drukwerk verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar en heb je een flyer- of brochure om ook offline op te vallen bij de doelgroep. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.