Website optimalisatie.

Google Adwords

Bij de optimalisatie van jullie WordPress website kijken we eerst als een bezoeker. Dit doen we door zoveel mogelijk de stappen die een bezoeker doet te meten. Met deze data kunnen we vervolgens kijken waar een bezoeker vastloopt en dit tekstueel en/of visueel verbeteren. Door het continu testen zorg je ervoor dat de weg die een bezoeker door jouw website heen navigeert zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.

Na het analyseren van de resultaten bekijken we hoe er meer conversies gegenereerd kunnen worden. In veel gevallen gebeurt dit door landingspagina’s te schrijven. Deze pagina’s zorgen ervoor dat jouw website vaker in Google wordt getoond aan relevante mensen. Omdat de website vaker wordt getoond aan mensen die op zoek zijn naar een product of dienst dat op jouw website wordt aangeboden zul je meer bezoekers krijgen. Een logisch gevolg hiervan is dat hier ook meer conversies uit zullen komen.

Online marketing optimalisatie.

SEA, SEO, linkbuilden, blogs, Google Analytics, Social Media, E-mailmarketing en inhoud zijn allemaal mogelijkheden om jouw website nog beter vindbaar te maken in Google. Door een combinatie van deze mogelijkheden in te zetten kan je zorgen voor meer impact en meer resultaat hebben op de te behalen doelstellingen. Wij weten hoe de online wereld in elkaar zit, met alle nieuwe trends en we passen deze informatie graag toe op jouw website. Ook voor al uw communicatie kunt u bij ons terecht.

Vraag een terugbelverzoek aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.