Onze partners.

WordPress.

Wij werken met het open source CMS systeem WordPress. Dit is een erg gebruiksvriendelijk CMS en wordt continu doorontwikkeld, is eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden. De beheeromgeving is dan ook optimaal ingericht voor website beheerders.

Mollie.

Mollie biedt internetondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Dit door te werken met lage tariefstellingen, géén abonnements- en opstartkosten.

iDEAL.

iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via je eigen bank. In 10 jaar tijd is de consument gewend geraakt aan iDEAL als betaalmiddel en is het onmisbaar geworden als je op wat voor manier dan ook betalingen wilt laten doen via internet.

Scrum.

Wij werken volgens de ontwikkelmethode Scrum. Wij werken in sprints van 1 week in een multidisciplinair team. Samenwerking met onze klanten is binnen Scrum essentieel. Juist deze samenwerking en betrokkenheid tijdens design en bouw leidt tot de kwaliteit die we graag leveren aan onze klanten.