SEO Bureau Cherry Communicatie.

Er bestaan oneindig veel websites op het internet. Het risico dat jouw website ondergesneeuwd raakt is dus erg groot, als je deze niet hebt geoptimaliseerd voor zowel gebruikers als zoekmachines. Daarom maakt SEO Cherry Communicatie standaard een vindbare website voor je. Door de structuur, opbouw, achterkant en invulling van de website aan te passen volgens SEO-richtlijnen, zorgen we ervoor dat Google jouw website weet te vinden. Ook als je je website niet door ons hebt laten maken, kunnen wij deze voor je optimaliseren.

SEO specialisten in huis.

Hoe ver je wilt gaan in de zoekmachine optimalisatie van je website, is aan jou. Wij hebben meerdere SEO specialisten in huis die voor jou aan de slag kunnen met:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • Linkbuilding
  • Landingspagina maken
  • SEO teksten schrijven

De specialisten van SEO van Cherry Communicatie weten precies waar een tekst en webpagina aan moet voldoen om hoger te scoren in zoekmachines. Daarnaast kun je ons vragen om linkbuilding toe te passen. Onze SEO specialisten bouwen dan een netwerk op van waardevolle links naar jouw website, zodat je blijvend gevonden wordt.

SEO specialist Amsterdam.

Cherry Communicatie is dé SEO specialist van Amsterdam. Als je bij ons een aanvraag doet voor optimalisatie van je website, krijg je eerst een SEO onderzoek. Bij dit onderzoek kijken we naar de huidige stand van zaken wat betreft de vindbaarheid van je website. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klopt de koppenstructuur van je website?
  • Heeft iedere pagina een metatitel en beschrijving?
  • Staan de zoekwoorden op tactische plekken, bijvoorbeeld in opsommingen en titels?

Samen met jou kijken we welke doelen je wilt bereiken en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Het resultaat kun je na een tijdje meten door gebruik te maken van Google Analytics. Met dit gratis programma van Google krijg je onder andere inzicht in het aantal bezoekers op je website, de tijd die zij op je website hebben doorgebracht en vanaf welke website ze bij jou zijn gekomen.