Bedrijf voor SEO in Amsterdam.

Op zoek naar een bedrijf voor SEO in Amsterdam? Dan zit je goed bij Cherry Communicatie. Wij zijn een fullservice bureau voor online diensten in Amsterdam-Noord. SEO is dé manier om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Om dit te bereiken moet je je aan een aantal regels houden. Wij, als specialist in SEA en SEO in Amsterdam, kunnen je daarbij helpen.

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Ofwel; zoekmachineoptimalisatie. Is je website volgens SEO-richtlijnen opgebouwd en zijn de teksten volgens de regels van SEO geschreven? Dan kom je hoger in de organische zoekresultaten van Google. Met de organische zoekresultaten worden de niet-betaalde hits bedoeld (AdWords campagne) . De eerste paar hits in Google zijn vaak advertenties, die herken je aan de afkorting adv. voor een advertentie. Iedere dag zijn er heel erg veel mensen op zoek naar producten en diensten via internet en veel mensen gebruiken daar zoekmachine Google voor. In Nederland gebruikt 94% van de internetgebruikers zoekmachine Google (bron: search engine market share). Het zou zonde zijn als je omzet laat liggen, omdat je niet actief bent op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Hoe pas je SEO toe?

Als je echt een verschil wil maken voor de ranking van Google, is het aan te raden een expert in te schakelen op het gebied van SEO. In Amsterdam is dit Cherry Communicatie. De SEO-experts bij dit fullservice online bureau in Amsterdam-Noord kunnen je alles vertellen over hoe een website opgebouwd moet zijn en hoe een SEO-tekst er uit moet zien. Bovendien doen zij een websiteanalyse en vertellen ze je welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Op die manier ben je er zeker van dat je hoger in de zoekresultaten terecht komt.

SEO-Workshop.

Wil je toch liever zelf aan de gang? Of staat de basis inmiddels en wil je meer leren over hoe je de SEO zelf kan onderhouden? Dan kun je bij ons ook een SEO-workshop volgen. De experts op het gebied van SEO leggen je alle ins&outs uit en zorgen ervoor dat jij naderhand ook aan de gang kan met de SEO van je website. SEO in Amsterdam kun je laten verzorgen bij Cherry Communicatie. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op of vraag gratis een offerte aan.