Communicatie bureau Amsterdam

De digitale wereld is continu aan het veranderen en een website is eigenlijk nooit af. Technologieën veranderen en hoe jouw bezoekers je website bezoeken veranderd ook, of dit nu op een laptop is, mobiele telefoon of een ander apparaat. Als communicatie bureau Amsterdam kijken we waar verbeteringen aangebracht kunnen worden voor de ideale website. Op deze manier kunnen we steeds kijken naar oplossingen om meer uit jouw website te halen.

Optimalisatie.

Cherry Communicatie - Optimalisatie website

Website optimalisatie

Bij website optimalisatie kijken we naar uw website als bezoeker en hoe makkelijk en snel gevonden kan worden wat de bezoeker zoekt. Dit doen we door zoveel mogelijk de stappen die een bezoeker doet te meten. Met deze data kunnen we vervolgens kijken waar een bezoeker vastloopt en dit tekstueel en/of visueel te verbeteren. Door het continue testen zorg je ervoor dat de weg die een bezoeker door jouw website heen navigeert zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.

Een door ons gebouwde website is technisch geoptimaliseerd voor Google in vindbaarheid en snelheid. Maar er zijn nog extra technische uitbreidingen om net dat extra stapje te zetten. Door deze technische uitbreidingen te doen in combinatie met de inhoud van je website krijgt zowel Google als een website bezoeker sneller en makkelijker de juiste informatie aangeboden.

Online Marketing.

Cherry Communicatie - Online Marketing

Optimalisatie met online marketing

SEA, SEO, Linkbuilden, Blogs,  Google Analytics, Social Media, E-mailmarketing en inhoud zijn allemaal mogelijkheden om jouw website nog beter vindbaar te maken in Google. Door een combinatie van deze online marketing mogelijkheden in te zetten kan je zorgen voor meer impact en meer resultaat hebben op de te behalen doelstellingen. Wij als Communicatie bureau Amsterdam weten hoe de online wereld in elkaar zit, met alle nieuwe trends en we passen deze informatie graag toe op jouw website.

 

Samen bepalen we altijd eerst wat de belangrijkste doelstellingen zijn voor jouw bedrijf/merk. Wanneer vinden jullie een doelstelling een ‘succes’? Vanuit deze doelstellingen gaan we een plan maken voor je online marketing. Dit plan, ofwel strategie, bepaald de inzet van de middelen, kanalen en hoe de tone of voice luidt. Elke maand sturen we je rapportages op met hoe je website het doet ten opzichte van de vorige maand en stellen de strategie bij indien nodig. Zo halen we het maximale resultaat uit jouw website!