Designbureau Amsterdam

Is je website toe aan vernieuwing? Wil je beter vindbaar zijn in Google? Makkelijk zelf aanpassingen doen aan je website? Dan is Cherry Communicatie het designbureau in Amsterdam wat je zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van responsive websites. Naast webdesign, zijn wij gespecialiseerd in meerdere diensten, zoals: SEO, logo- en huisstijl ontwerp en tekstontwikkeling.

Professioneel webdesign

Voor een professioneel webdesign kunnen wij je verder helpen. Onze passie is namelijk het maken van unieke webdesigns die geheel zijn gebaseerd op jouw wensen en ideeën. Ook zijn onze websites gebaseerd op de laatste trends en technologieën. Zo zullen wij altijd een responsive website laten maken door onze developers. Dit zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid vanaf elk denkbare apparaat. Een must voor uw bezoekers en ook voor Google is dit een belangrijke eis.

Online marketing optimalisatie

SEA, SEO, Linkbuilden, Blogs,  Google Analytics, Social Media, E-mailmarketing en inhoud zijn allemaal mogelijkheden om jouw website nog beter vindbaar te maken in Google. Door een combinatie van deze mogelijkheden in te zetten kan je zorgen voor meer impact en meer resultaat hebben op de te behalen doelstellingen. Wij weten hoe de online wereld in elkaar zit, met alle nieuwe trends en we passen deze informatie graag toe op jouw website.

 

Samen bepalen we altijd eerst wat de belangrijkste doelstellingen zijn. Wanneer vinden jullie een doelstelling een ‘succes’. Als we dat eenmaal weten dan gaan we een plan maken over hoe we de online marketing gaan inzetten. Deze strategie bepaald de inzet van de middelen, kanalen en hoe de toon van de inhoud van jouw website zal zijn. We sturen rapportages op met hoe je website het doet ten opzichte van de vorige periode en stellen de strategie bij indien nodig. Zo halen we het maximale resultaat uit jouw website!