Development.

Altijd een maatwerk oplossing.

Wij bieden onze klanten altijd een maatwerk oplossing om het beste resultaat te kunnen garanderen. Hierbij kijken we niet alleen naar hoe het er aan de voorkant uit moet komen te zien, maar ook naar hoe de klant het systeem uiteindelijk gaat gebruiken zodat we op beide vlakken een prettige gebruikerservaring kunnen bieden.

Kwaliteit voorop.

Effectieve en doeltreffende development.

Door het bieden van maatwerk oplossingen kunnen we ons volledig focussen op de kwaliteit. Dit zorgt er voor dat de website ook écht uitstraalt wat bij de klant hoort of past. Daarbij valideren we waar mogelijk alle code welke in de website gebruikt wordt en werken we uiteraard aan een zo veilig en betrouwbaar mogelijke online omgeving.

Bij Cherry Communicatie gaan we altijd op zoek naar de meest stevige en stabiele oplossing.

Maatwerk en WordPress.

We werken bij Cherry Communicatie vaak vanuit een basis van het WordPress CMS. Daarbij werken we met een eigen tot op de botten gestript template welke we zorgvuldig per project inrichten en opbouwen. Door daarbij gebruik te maken van de core functionaliteiten van WordPress geniet je dus van alle voordelen van het gebruiksvriendelijke CMS van WordPress in combinatie met een maatwerk website.