Marketing bureau Amsterdam

De digitale wereld wordt steeds groter en uitgebreider. Wanneer je een website vorig jaar gemaakt hebt is die nu meer up-to-date. Technologieën zijn namelijk steeds verder aan het ontwikkelen. Als marketing bureau Amsterdam spelen onze specialisten steeds in op de trends en ontwikkelingen om jouw website geoptimaliseerd te houden.

Optimalisatie.

Cherry Communicatie - Optimalisatie website

Optimalisatie WordPress website

Bij de optimalisatie van uw WordPress website kijken we als een bezoeker hoe makkelijk iets te vinden is op de website. Dit doen we door zoveel mogelijk de stappen die een bezoeker doet te meten. Met deze data kunnen we vervolgens kijken waar een bezoeker vastloopt en dit tekstueel en/of visueel verbeteren. Door het continue testen zorg je ervoor dat de weg die een bezoeker door jouw website heen navigeert zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.

 

Een door ons gebouwde website is technisch geoptimaliseerd voor Google in vindbaarheid en snelheid. Maar er zijn nog extra technische uitbreidingen om net dat extra stapje te zetten. Door deze technische uitbreidingen te doen in combinatie met de inhoud van je website krijgt zowel Google als een website bezoeker sneller en makkelijker de juiste informatie aangeboden.

Online Marketing.

Cherry Communicatie - Online Marketing

Online marketing optimalisatie

SEA, SEO, Linkbuilden, Blogs,  Google Analytics, Social Media, E-mailmarketing en inhoud zijn allemaal mogelijkheden om jouw website nog beter vindbaar te maken in Google. Door een combinatie van deze mogelijkheden in te zetten kan je zorgen voor meer impact en meer resultaat hebben op de te behalen doelstellingen. Wij weten hoe de online wereld in elkaar zit, met alle nieuwe trends en we passen deze informatie graag toe op jouw website. Ook voor al uw communicatie kunt u bij ons terecht.

 

Samen bepalen we altijd eerst wat de belangrijkste doelstellingen zijn. Wanneer vinden jullie een doelstelling een ‘succes’. Als we dat eenmaal weten dan gaan we een plan maken over hoe we de online marketing gaan inzetten. Deze strategie bepaalt de inzet van de middelen, kanalen en hoe de toon van de inhoud van jouw website zal zijn. We sturen rapportages op met hoe je website het doet ten opzichte van de vorige periode en stellen de strategie bij indien nodig. Zo halen we het maximale resultaat uit jouw website!