Optimalisatie & Marketing.

Optimalisatie en marketing voor jouw website.

De digitale wereld is continu aan het veranderen en een website is eigenlijk nooit af. Technologieën veranderen en hoe jouw bezoekers je website bezoeken verandert ook, of dit nu op een laptop is, mobiele telefoon of een ander apparaat. Daarom is het belangrijk om, nadat je nieuwe website live staat, goed te kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. Op deze manier kunnen we steeds kijken naar oplossingen om meer uit jouw website te halen.

Optimalisatie.

Cherry Communicatie - Optimalisatie website

Optimalisatie voor een betere gebruikerservaring.

Met het optimaliseren van een website bedoelen we hoe een bezoeker een website zal ervaren en hoe makkelijk en snel hij of zij datgene kan vinden wat hij of zij zoekt. Dit doen we door zoveel mogelijk de stappen die een bezoeker doet te meten. Met deze data kunnen we vervolgens kijken waar een bezoeker vastloopt en dit tekstueel en/of visueel te verbeteren. Door het continue testen zorg je er voor dat de weg die een bezoeker door jouw website heen navigeert zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.

Een door ons gebouwde website is technisch al geoptimaliseerd voor Google in vindbaarheid en snelheid. Maar er zijn nog extra technische uitbreidingen om net dat extra stapje te zetten. Door deze technische uitbreidingen te doen in combinatie met de inhoud van je website krijgt zowel Google als een website bezoeker sneller en makkelijkere de juiste informatie aangeboden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Online Marketing.

Cherry Communicatie - Online Marketing

Optimalisatie met online marketing.

SEA, SEO, Google Analytics, Social Media, e-mailmarketing en inhoud zijn allemaal mogelijkheden om jouw website nog beter vindbaar te maken in Google. Door een combinatie van deze mogelijkheden in te zetten kan je zorgen voor meer impact en meer resultaat hebben op de te behalen doelstellingen. Wij weten hoe de online wereld in elkaar zit, met alle nieuwe trends en we passen deze informatie graag toe op jouw website.

Samen met jou bepalen we altijd eerst wat jullie belangrijkste doelstellingen zijn. Wanneer vinden jullie een doelstelling een ‘succes’. Als we dat eenmaal weten dan gaan we een plan maken over hoe we de online marketing gaan inzetten. Deze strategie bepaald de inzet van de middelen, kanalen en hoe de toon van de inhoud van jouw website zal zijn. We sturen rapportages op met hoe je website het doet ten opzichte van de vorige periode en stellen de strategie bij indien nodig. Zo halen we het maximale resultaat uit de beschikbare budgetten.