Jullie willen een unieke website?

Er bestaan miljoenen standaard- en templatewebsites. Cherry Communicatie maakt graag het verschil, want wij zijn van mening dat geen enkele onderneming hetzelfde is. Daarom maken onze webdesigners in Amsterdam innovatieve, unieke en gebruiksvriendelijke websites. Daarnaast optimaliseren we de website voor zowel zoekmachines als gebruikers. Omdat het belangrijk is dat jouw website gevonden wordt, bouwt de webdesigner iedere website volgens SEO-richtlijnen. Daarbij houdt hij of zij altijd het doel van de website in het achterhoofd, zoals informeren, leads genereren of een visitekaartje.

Het belang van een responsive website

Een webdesigner hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van een website op verschillende schermen. Met het toenemend gebruik van smartphones en tablets is het heel belangrijk dat een website een responsive design heeft, dat schaalt naar het scherm waarop je de site bezoekt. Bovendien plaatst Google je hoger in de zoekresultaten als je een responsive website hebt, omdat je de bezoeker daarmee tegemoet komt. Iedere webdesigner van Cherry Communicatie houdt rekening met al deze factoren en vertaalt het karakter van je bedrijf naar een website die bij je past.

Webdesigners met ervaring

De webdesigners van Cherry Communicatie ontwierpen al meer dan 400 website en webshops voor fysiotherapeuten, restaurants, sportverenigingen, huiswerkinstituten, schoonheidssalons en meer. Afhankelijk van de wensen van de klant, voorziet de webdesigners de site van praktische tools. Denk aan een reserveringsmodule voor een restaurant of een digitaal taartenboek voor een bakkerij. De webdesigners van Cherry Communicatie bespreken graag de mogelijkheden met jullie.

Wie is Cherry Communicatie?

Het Amsterdamse webdesign bureau Cherry Communicatie helpt je op weg bij het realiseren van de nieuwe website. Maar dit kunnen we niet alleen! Daarom kijkt de webdesigner samen met jullie naar de wensen op het gebied van design, techniek, navigatie en informatie structuren. Ook na livegang hebben we een supportdesk voor alle vragen over de website, WordPress, zoekmachineoptimalisatie en nieuwe functionaliteiten.