Studenten je website laten ontwikkelen, ja of nee?

Snel, gemakkelijk, goedkoop… dat zijn de voordelen wanneer je studenten je website laat ontwikkelen, maar is het wel verstandig? Je website is het visitekaartje of zelfs de inkomstenbron van je onderneming, is het dan wel verstandig om er te weinig tijd, aandacht en geld in te steken? Ons lijkt dat niet verstandig. Daarom helpt Cherry Communicatie je graag aan een goed geoptimaliseerde & professionele responsive website. Want de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je website zijn minstens zo belangrijk als een mooi ontwerp.

Full service, wat wil je nog meer?

Cherry Communicatie heeft mensen in huis in alle richtingen als het gaat om web. Wij helpen u graag met:

  • Een responsive website met focus op gebruiksvriendelijkheid
  • Beter vindbaarheid in Google verzorgen doormiddel van zoekmachine optimalisatie
  • Aanpassingen aan uw website; Cherry Communicatie heeft een team dat voor je klaar staat
website laten maken

Valkuilen bij een website laten ontwikkelen door non-professionals.

Een professioneel webdesign bureau verschilt op diverse punten van een onderneming gerund door studenten. Als je niet genoeg in een website investeert bestaat de kans dat je website om de kosten te drukken wordt ondergebracht bij een onbetrouwbare hostingpartij. Ook kan het zijn dat het content management systeem (CMS) waarin je website gebouwd wordt niet gebruiksvriendelijk wordt ingericht, omdat er ook tijd moet worden geïnvesteerd om de achterkant van je website zo goed mogelijk in te richten. Wanneer hier geen aandacht aan wordt besteed dan kan het heel lastig worden voor jou om zelf aanpassingen te maken aan teksten en afbeeldingen na publicatie van de website.

Cherry Communicatie heeft al voor meer dan 700 ondernemers, verenigingen en stichtingen uit diverse branches een website ontworpen en gebouwd. Wij weten dus precies hoe wij een design kunnen richten op de potentiële bezoekers van bijvoorbeeld een restaurant, financieel advies, stichting of huiswerkinstituut. Bovendien kunnen wij ervoor  zorgen dat doormiddel van zoekmachine optimalisatie je website gevonden wordt op de juiste zoekwoorden in Google.

Webteksten, huisstijl en logo.

Cherry Communicatie kan nog veel meer voor je doen. Wat dacht je van SEO-optimalisatie, professionele webteksten, het ontwerp van een logo of het uitdenken van een huisstijl? Op deze manier kunnen wij alles voor je betekenen op het gebied van webdesign. Dus wil jij een website laten maken door studenten? Krab je nog eens achter de oren en overweeg om Cherry Communicatie je website te laten maken. Door nu voor een professioneel webdesignbureau te kiezen, verzeker je je ook in de toekomst van een goede vindbaarheid.

Maak kennis met Cherry Communicatie.

Cherry Communicatie helpt je op weg bij de realisatie van je nieuwe website. Maar dit kunnen we niet alleen! Daarom bespreken we samen met jou je wensen op het gebied van design, structuur, teksten en foto’s. Tijdens het ontwerp en de bouw van de website heb je altijd een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor. Ook na livegang hebben we een supportdesk voor al je vragen over je nieuwe website, het doorvoeren van aanpassingen en meer.