Woocommerce Webshop laten bouwen.

WooCommerce is het e-commerce platform van WordPress. Het is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce contentmanagementsysteem (CMS). Denk je erover om een webshop te laten bouwen, dan is het zeker goed om WooCommerce te overwegen. Wij hebben al veel WooCommerce webshops gebouwd.

De voordelen van een WooCommerce Webshop, volgens ons:

Makkelijke uitbreiding voor je WordPress website
Wil je producten verkopen via een webshop en heb je een WordPress website? Dan is Woocommerce een goede uitbreiding van de website. WooCommerce is namelijk de webwinkel plugin van WordPress.

WooCommerce is te combineren met WordPress
Niet bij alle webwinkel software kun je een reguliere website koppelen met een webshop. Je kunt met de combinatie WordPress en WooCommerce dus enerzijds een webwinkel hebben, maar ook reguliere pagina’s, zoals een blog. De combinatie website/webwinkel is goed te maken tussen WooCommerce en WordPress.

Gebruiksvriendelijk
Woocommerce is erg gebruiksvriendelijk. Zodra wij de webshop voor je hebben ingericht, kun je er gemakkelijk mee aan de slag. Ook het bijhouden van de website kun je, desgewenst, eenvoudig zelf doen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf gemakkelijk:

  1. Producten aanmaken
  2. Prijzen aanpassen
  3. Voorraadbeheer instellen
  4. Aangeven als producten uitverkocht zijn
  5. Inzicht in bestellingen
  6. Uitgebreide verkoopstatistieken
  7. Productcategorieën aanmaken
  8. Kortingen instellen

WooCommerce is te koppelen met veel betaalsystemen of boekhoudpakketten
Vanwege de populariteit van WooCommerce zijn er ook veel ontwikkelaars die extensies hebben gemaakt. Daardoor bestaan er veel koppelingen met betaalsystemen en boekhoudpakketten. Een aantal voorbeelden van reeds bestaande koppelingen:

Betaalmogelijkheden

Boekhoudpakketten

Meertaligheid
Met WooCommerce is het goed mogelijk om een meertalige webshop te maken. Handig, want daardoor kun je op een makkelijke manier je afzetgebied vergroten. Juist doordat WooCommerce wereldwijd wordt gebruikt, is het in veel talen beschikbaar.

Kortom: er zijn veel voordelen om WooCommerce te gebruiken als e-commerce platform. Het is erg makkelijk in gebruik en goed te combineren met je WordPress website.

Wil je een offerte ontvangen voor je nieuwe webshop in WooCommerce? Laat het ons dan weten. Wij plannen graag een afspraak in om je wensen te inventariseren. Daarna gaan we graag aan de slag om je WooCommerce webshop te bouwen.