WordPress website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken? Cherry Communicatie is gevestigd in Amsterdam, maar maakt websites voor bedrijven door heel Nederland. Ons portfolio bestaat uit klanten vanuit verschillende bedrijfssectoren. Iedere klant is de trotse eigenaar van een unieke WordPress website. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij zijn van mening dat we jouw unieke eigenschappen kunnen visualiseren tot een persoonlijke website.

Waarom een nieuwe WordPress website?

  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Beter zichtbaar op elk formaat
  • Makkelijk zelf aanpassingen doen
wordpress website laten maken

Een gebruiksvriendelijke WordPress website.

Al onze websites worden standaard gebouwd met een gebruiksvriendelijk design. Aangezien er tegenwoordig niet alleen via een desktop wordt gesurft, is het belangrijk dat de website mee schaalt met zowel desktop, tablet en smartphone. Dit verwijst naar de term ‘responsive’. De responsive websites worden ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo is de website goed vindbaar in de zoekresultaten van Google en ligt je doelgroep binnen handbereik.

Onze designs worden gebouwd met ’s werelds meest gebruikte CMS WordPress. Een WordPress website is makkelijk te gebruiken voor iedereen. Je ontvangt je eigen inloggegevens zodat je te allen tijde aanpassingen kunt doen aan teksten of afbeeldingen. De website zal niets te kort komen. Zo zullen consumenten sneller overgaan tot klanten en groeit je onderneming met grote sprongen.

WordPress website laten maken door Cherry Communicatie?

Je kunt bij ons een gratis WordPress website offerte aanvragen. Aangezien elke website maatwerk is, is het handig om de precieze kosten te weten. Zo ben je op de hoogte van alle specificaties. Wanneer je bij ons een website laat maken, zal je verzekerd zijn van een innovatief en gebruiksvriendelijke website.

Cherry Communicatie.

Cherry Communicatie is er voor jou, we helpen je op weg bij het realiseren van je nieuwe WordPress website. Dit kunnen we niet alleen, en doen we dus ook samen met jou. We gaan samen kijken naar je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Ook na live-gang hebben we een supportdesk voor eventuele vragen of nieuwe functionaliteiten.