WordPress workshop voor je bedrijf.

Heb je bij ons je website laten maken? Dan kun je deze zelf bijhouden dankzij het eenvoudige en gebruiksvriendelijke WordPress CMS waarin de website gebouwd is. Toch kan het zijn dat je net even wat meer informatie wil of dat er dingen niet helemaal lekker lopen als je ze zelf wilt aanpassen/bijhouden op de door ons opgeleverde WordPress website. In zo’n geval kan het handig zijn een WordPress Workshop voor je bedrijf te volgen.

Alle ins & outs voor jouw WordPress website.

Afhankelijk van wat jij wilt kun je bij ons op kantoor langskomen voor de workshop maar we kunnen ook naar jouw bedrijf toekomen. De webdeveloper legt tijdens de anderhalf uur durende workshop uit wat de ins & outs zijn voor jouw WordPress website. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een bericht aanmaakt als je een blog hebt, een pagina dupliceert, teksten eenvoudig aanpast of een afbeelding vervangt. Heb je nog andere vragen? Dan mail je deze van te voren naar de webdeveloper en hij of zij behandelt deze dan tijdens de WordPress Workshop. WordPress is een super gebruiksvriendelijk CMS, waardoor je na deze workshop precies weet hoe je ermee om moet gaan en de alledaagse aanpassingen zelf kan toepassen.

Support door Cherry Communicatie.

Laat je een website bij ons ontwerpen en maken ? Dan kun je – naast dat je veel zelf kunt aanpassen – voor ingewikkeldere zaken ook rekenen op het support van Cherry Communicatie. Benieuwd naar de websites die wij al hebben ontwikkeld? Kijk dan in ons portfolio. Het supportteam van Cherry Communicatie staat altijd voor je klaar om support maar ook lange termijn zaken op te lossen.